Tekači našega društva navduševali

Mislinja, Ormož, Celje, 25. 6. 2020

V zadnjih dneh je v naši bližini potekalo kar nekaj tekaških prireditev, na katerih so svojo pripravljenost preizkusili tudi naši atleti.

V nedeljo 21. junija je v Mislinji potekal 39. Gozdni tek , na katerem je v teku na 10 km v konkurenci žensk, odlično 2. mesto dosegla Renata Vetrih. Na isti razdalji med moškimi si je visoko 4. mesto pritekel Branko Kmetič.

Včeraj so v Ormožu izpeljali 19. Ormoški nočni ulični tek, na katerem je nastopila zelo močna mednarodna udeležba. V konkurenci moških, ki so morali preteči 4,8 km je kot drugi v cilj pritekel Mitja Krevs. Na visoko 10. mesto se je uvrstil Severino Ogrizek. Odlična pa sta bila tudi mladinca Tine Martin Puppis, ki je zasedel 14. mesto, ter Miha Kramberger, ki se je uvrstil na 20. mesto. Ženske so nastopile na razdalji 4 km, od naših pa je bila najhitrejša mlada Nika Fajfar, ki je zasedla 5. mesto.  Le mesto slabša je bila Renata Vetrih.

Danes pa je v Celju potekal 29. Mali maraton državnosti, na katerem je v teku na 10 km nastopila Renata Vetrih. Kljub temu, da je bil to njen že tretji nastop v nekaj dnevih, je tekla odločno in si pritekla 1. mesto.

+