Mariborsko tekmovanje se bo vpisalo v zgodovino!

Maribor, 24. 9. 2020

V soboto 26. in v nedeljo 27. septembra bo naše društvo izvedlo Prvenstvo Slovenije za pionirje in pionirke U12 in U14. Žal so ukrepi in smernice NIJZ-ja, ki so povezane s preprečevanjem širjenja okužbe zaradi virusa COVID-19, privedle do tega, da na najpomembnejšem tekmovanju za ti starostni kategoriji, ne bo dovoljena prisotnost gledalcev. Zato smo se organizatorji, skupaj z vodstvom Atletske zveze Slovenije, potrudili in organizirali internetni prenos tekmovanja.

Tako se bo tokratno prvenstvo iz Maribora vpisalo v zgodovino, kot prvo tekmovanje za najmlajše, ki ga bo možno v 100 letni zgodovini atletike v Sloveniji, ogledati v neposrednem prenosu. S tem si boste lahko vsi tisti, ki boste stiskali pesti za svoje otroke ali pa vas enostavno zanima pionirska atletika, preko LIVE STREAM-a, ogledali celoten potek tekmovanja bodočih asov slovenske atletike. Povezava za sobotni del tekmovanja je na koncu novičke, za nedeljo pa bo objavljena na strani Atletske zveze Slovenije.

Ob tem se še enkrat zahvaljujemo vodstvu Atletske zveze Slovenije, da je v teh nenavdnih covid časih, naredila vse, da si bodo vsi tisti, ki jim žal ne bomo smeli dovoliti vstopa na stadion, v živo lahko ogledali nastope svojih najdražjih otrok.

+