Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Naši mladi atleti ponovno pridno nabirali medalje

Maribor, 20. 9. 2019
Prečudovito sončno vreme je v Športni park Tabor privabilo nekaj manj kot 300 mladih tekačev, ki so se pomerili na Jesenskem šolskem krosu. Tisti najmlajši, ki hodijo v 1. in 2. razred osnovnih šol so morali preteči 300 m razdaljo. Učenci od 3. do 6. razreda so tekmovali na dolžini 500 m. Tisti najstarejši, torej od 7. do 9. razreda pa na progi dolgi 1000 m. Med udeleženci so bili tudi naši mladi atleti. Za njihovo marljivost na treningih, so bili tokrat nagrajeni s številnimi visokimi uvrstitvami. Na naše zadovoljstvo, kot organizatorji tekmovanja, smo lahko zelo ponosni, da je kar sedemnajstim uspelo priteči do tako zaželenih kolajn. Še bolj razveseljivo dejstvo pa je, da so medalje osvajali otroci, ki vadijo v prav vseh starostnih skupinah naše Športne šole.

Zlate kolajne so si prigarali Gaja Vrh(1. r), Taja Pekič (3. r), Nika Furlan (4. r), Maša Podgornik (6. r), Ana Karmberger (7. r), Maja Premzl (8. r), Eva Zorenč (9. r) in Ahac Zupančič (9. r). Do srebrnih medalj so pritekli Nika Ivec (2. r), Lija Grum Novak (3. r) in Maksim Strašek (8. r). Na najnižjo stopničko zmagovalnega odra pa so se povzpeli Nika Likl (1. r), Ana Ivanovič (2. r), Maruša Zei (4. r), Sven Podvornik (6. r), Karolina Zbičajnik (9. r), ter Marin Kladošek (9. r).

Žal so uvrstitve na zmagovalni oder samo tri, zato mnogi niso bili še bolj nagrajeni za njihov gromozanski trud. Glede na njihovo zavzetost pri vadbi, pa smo prepričani, da se bodo kmalu tudi ostali uvrščali med dobitnike medalj.

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in