Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 36 - 40 od 699 zapisov
Stran  <<   <   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   >   >> 
Maribor, 17. 5. 2018
Na travnatih površinah Športnega parka je danes potekal Spomladanski šolski kros, katergea se je udeležilo nekaj manj kot 250 otrok iz osnovnih šol Mariborskega področja. Večjo udeležbo je nekoliko pokvarilo slabše vreme, saj je deževalu tudi med tekmovanjem. Ti nekoliko težji pogoji pa niso motili naših mladih atletov, saj so ponovno blesteli in se domov vrnili s številnimi novimi medaljami.
Maribor, 16. 5. 2018
V Mariboru je danes potekalo Prvenstvo Slovenije v atletiki za srednje šole. Iz področnega prvenstva se je na finale uvrstilo precej naših atletov, ki so ponovno navdušili, saj se jih večina od danes dalje ponaša z novimi osebnimi mejniki. Sebi in svojim srednjim šolam pa so s tako odličnimi nastopi priborili kar nekaj visokih uvrstitev.
Maribor, 13. 5. 2018
V Mariboru je danes potekalo Prvenstvo Slovenije v posamičnem in ekipnem mnogoboji za pionirje in pionirke U12. Za visoka mesta se je potegovalo skoraj 170 otrok iz cele Slovenije, med njimi pa je bila tudi peterica naših bodočih asov. Kljub svoji mladosti so tudi danes prikazali odlične nastope in se veselili številnih novih osebnih rekordov.

kramberger_maribor
Ptuj, 12. 5. 2018
ekipa_ptuj

Na Ptuju je danes potekalo Prvenstvo Slovenije v posamičnem in ekipnem mnogoboju za pionirje in pionirke U14. Med več kot 150 nastopajočimi je bila tudi šesterica naših mladih atletov, ki so ponovno dokazali, da tako posamično kot tudi ekipno sodijo med najboljše v Sloveniji. Z disciplinami šprint na 60 m, skokom v daljino, metu vortexa in teku na 600 m, so vsi opravili odlično in se kar štirikrat povzpeli na zmagovalne stopničke.
Šmarje, Lipica, Kranj, 12. 5. 2018
Pomladni čas je eden najprimerjenših za organizacijo tekaških prireditev. Tako si v tem trenutku tekmovanja v različnih tekih v Sloveniji sledijo iz tedna v teden. Na njih pridno nastopajo tudi naši atleti in nas kot vedno razveseljujejo z odličnimi nastopi.

V Šmarjah pri Ješah je potekal Tek po Šmarskih bregih, na katerem je na 10 km razdalji zmago slavil naš Severino Ogrizek. V Lipici so izvedli Tek v Lipici, na katerem je sodeloval naš mladi tekač Tine Marin Puppis. Na razdalji 5 km je tekel odlično in se povzpel na drugo stopničko zmagovalnega odra. V Kranju pa so izpeljali Nočni tek, na katerem je bila na 5 km razdalji naša predstvnica Nika Bezjak. Tekla je zelo dobro in se uvrstila na visoko 9. mesto.
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in