Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 56 - 60 od 670 zapisov
Stran  <<   <   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   >   >> 
Maribor, 15. 12. 2017
Pred tednom dni so se naši atleti vrnili z uspešnih atletskih priprav na Slovenski obali. Kako so potekale ste lahko že prebrali v novicah. Sedaj pa vam na spodnji povezavi objavljamo še slikovno gradivo.

Na družabni zaključni slovesnosti, pa smo se skupaj z našimi člani in njihovimi bližnjimi spomnili vseh uspšenih trenutkov v iztekajočem se letu in si zaželeli, da bi bilo uspšeno tudi novo leto 2018. Tudi s tega zaključka vam objavljamo fotogalerijo.

                                           FOTOGALERIJA PRIPRVE                  FOTOGALERIJA ZAKLJUČEK
Maribor, 10. 12. 2017
V večnamesnki dvorani ŽŠDja smo izpeljali Prednovoletno srečanje. Na njem so se najprej naši mladi atleti pomerili v mnogobojčku, ki je bil sestavljen iz atletskih disciplin prilagojenih njihovi starosti. Po tekmovanju so vsi nastopajoči prejeli zaslužena priznaja za uspešno opravljene vse discipline tekmovanja.

Tako najmlajše, kot tudi nekoliko starejše atlete je nato s svojim prihodom razveselil dedek Mraz. Zaželel jim je obilo uspeha v prihajajočem letu, naši bodoči šampioni pa so mu zapeli kar nekaj pesmic in z dobrim možem tudi zaplesali. Kot se za pridne in marljive otroke spodobi, pa jih je tudi obdaril z darilci.

Pred pogostitvijo vseh udeležencev prireditve, pa je potekal še tisti najsvečanejši del zaključka. Na njem smo se spomnili vseh letošnjih nosilcev medalj z Državnih prvenstev in Atletskega pokala Slovenije, ter tistih najuspešnejših, ki so v letošnjem letu oblekli dres Slovenske reprezentance.
Debeli rtič, 8. 12. 2017
Naporne priprave naših atletov na Slovenski obali se končujejo. Kljub utrujenosti, so misli vseh udeležencev enotne: Minilo je prehitro! 

Dnevi ob prečudovitem Slovenskem morju so bili zelo naporni, naše mlade atlete pa to ni motilo. Tudi zato jih je v sredo zjutraj čakalo presenečenje, saj jih je obiskal prvi decembrski dobri mož in jih obdaril z darili.

Do danes jih je služilo tudi vreme, saj je vse dneve sijalo sonce, ki je zrak ogrelo na prjetno temperaturo, ob kateri je bilo izvajanje treningov veliko lažje. Kljub današnjemu dežju, so mladi atleti opravili še dva zahtevna treninga. Niti mokra in blatna oblačila pa jih niso odvrnila od marljive izvedbe treningov. Po jutršnem dopoldanskem treningu bo sledila pot nazaj v Maribor. Kako uspešno pa so trenirali, pa bodo naši mladi šampioni lahko pokazali že kmalu na prvih tekmovanjih.
Debeli rtič, 4. 12. 2017
Nekaj več kot dvajset naših mladih atletov se je danes zjutraj iz mrzlega Maribora odpravilo na tedenske priprave na Slovensko obalo. Po 5-urni vožnji z vlakom je ekipa malce po poldnevu prispela v Koper in nato pa po nekaj minutni vožnji še v Mladinsko zdravilišče in letovišče na Debelem rtiču. Kljub nekoliko dolgi vožnji je bilo vzdušje odlično, saj so temperature precej višje kot doma, iza obalakov pa je svojo moč kazalo tudi sonce. V tako prijetnem okolju je popoldne naporni trening opravljen z lahkoto, v naslednjih dnevih pa atlete čakajo novi napori. Vse to v želji, da se čim bolje pripravijo na tekmovanja, ki jih čakajo v zimski sezoni.
Maribor, 2. 12. 2017
Na domačem atletskem stadionu je potekal 6. Vladotov tek, v spomin na prijatelja, tekača Vlada Kumra. Kljub temu, da je prireditev v obdobju najtežjih treningov, se ga naši tekači radi udeležijo in s tem popestrijo monotone treninge in preverijo svojo trenutno pripravljenost.
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in