Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 56 - 60 od 699 zapisov
Stran  <<   <   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   >   >> 
Tržič, 7. 4. 2018
V Tržiču je potekal Tek po ulicah Tržiča, v sklopu katerega so organizirali tudi Prvenstvo Slovenije v cestnih tekih za veterane. V kategoriji M70 je na 5 km razdalji uspšeno nastopil Rajko Zupančič, ki si je priboril novo zmago na državnih prvenstvih. V kategoriji M60, ki je morala preteči 10 km razdaljo, pa se je izkazal Samo Zupančič, ki si je pritekel visoko 4. mesto.

Ob glavni tekaški prireditvi, pa so organizatorji izvedli tudi mednarodno tekmovanje v hitri hoji. Na razadlji 5 km se je prvič preizkusila naša mlada Tamara Reicht. V cilj je prihodila v odličnem času 29:46,6 in si v ženski kategoriji prigarala 2. mesto.
Novo mesto, 7. 4. 2018
V Novem mestu je potekal ParkTek 2018, ki se ga je udeležil tudi naš reprezentant na dolge proge, Mitja Krevs. Na 9 km razdalji je prikazal odlično pripravljenost in s prednostjo dveh minut in pol zanesljivo zmagal. S tem nastopom je dokazal, da je v pripravljalnem obdobju dobro treniral in da letos lahko od njega pričakujemo vrhunske nastope.
Šmartinsko jezero, 31. 3. 2018
Ob Šmartinskem jezeru pri Celju so organizirali Velikonočni tek, na katerem so na 4,4 km nastopili tudi trije naši člani. Med moškimi se je na odlično 6. mesto uvrstil Miha Kveder, njegov uspeh pa je s 11. mestom dopolnil šele 14 letni Tine Martin Puppis. Med ženskami pa se je uvrstitve na 6. mesto veselila Klara Nemec.
Olomouc, 30. 3. 2018
V Olomoucu na Češkem je danes potekalo mednarodno tekmovanje v hitri hoji, katerega si je za otvoritveno v novo sezono izbrala naša mlada šampionka v hitri hoji, Tamara Reicht. Nastopila je v kategoriji žensk na razdalji 3 km in v cilj prihodla v času 17:13, kar je pomenilo, da je že na prvem letošnjem tekmovanju izboljšala osebni rekord. Kljub temu, da je tekmovala s precej starejšimi konkurentkami, pa je njen dosežek zadoščal za odlično 3. mesto.
Strunjan, 25. 3. 2018
Na Slovenski obali, natančneje v Strunjanu, so priprave opravili tudi razširejana Slovenska reprezentanca v gorskih tekih. V ekipi sta sodelovala tudi naša Andreja Godec in njen trener Zdenko Mraz. Kot sta sporočila, so skupni treningi odlično uspeli in so lepa popotnica za prihajajoča tekmovanja, preko katerih si bo Andreja poizkušala priboriti mesto v reprezentanci za Evropsko in Svetovno prvenstvo v gorskih tekih.
Srečno, Andreja!
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in