Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Novice

Prikazano: 46 - 50 od 670 zapisov
Stran  <<   <   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   >   >> 
Ljubljana, 3. 2. 2018
V Ljubljani je potekalo Prvenstvo Slovenije za mladince, na katerem je v teku na 60 m nastopila tudi naša Monika Črček. V kvalifikacijsekm teku je tokrat ni šlo vse po načrtih in je tokrat v cilj pritekla v času 8,43, kar je zadostvoalo za končno 22. mesto.
Bratislava, Dunaj, 27. 1. 2018
Številni naši atleti so se danes z mednarodno konkurenco pomerili na mladinskem mitingu v Bratislavi in na članskem mitingu na Dunaju. Dobro delo v pripravljalnem obdobju se je pokazalo z odličnimi nastopi, visokimi uvrstitvami in številnimi osebnimi rekordi.
Ljubljana, 27. 1. 2018
V Ljubljani je potekalo Prvenstvo Slovenije za pionirje U16. Na tekmovanju je bila naša edina predstavnica Alina Herman, ki je nastopila v teku na 60 m z ovirami. Ob prehodu v višjo kategorijo, se je tokrat prvič spopadla z nekoliko daljšo razdaljo med ovirami in svojo nalogo opravila z odliko. Svoj nastop je opravila v času 10,59 in žal za nekaj mest zaostala za uvrstitvijo v B-finale, ter zasedla končno 19. mesto.
Maribor, 24. 1. 2018
Pod pokroviteljstvom Olimpijskega komiteja Slovenije in Mestne občine Maribor je naše mesto za en dan začutilo olimpijski duh. Pred pričetkom Zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu je v Maribor pripela Slovenka bakla. V sklopu te prireditve smo meščani našega mesta vsem slovenskim olimpijcem zaželeli obilo uspeha na prihajajočih igrah.

Na prireditvi je aktivno sodelovalo tudi naše društvo. Mlada atleta Špela Gonza in Valentin Vidovič sta nosila Olimpijsko zastavo. Več kot 3000 udeležencev prireditve pa je lahko v podporo naših športnih junakov opravilo pet športnih izzivov. Enega od teh je pripravilo tudi naše društvo.

Ob tej priložnosti naj našim olimpijcem še enkrat zaželimo veliko uspeha v daljni Koreji.  
Maribor, 21. 1. 2018
Ta vikend so s tekmovanji pričeli tudi naši nekoliko izkušenejši atleti. Na mitingih na Dunaju, Schielleitnu in Celju so se pomerili z mednarodno konkurenco in kljub utrujenosti od napornih pripravljalnih treningov dosegli kar nekaj osebnih rekordov, ter nakazali, da bo tudi zimska sezona zelo uspešna.
Najbolj brane novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in