Sofinancirano s strani Mestne občine Maribor

Fantastični nastopi naših mladih atletov na Svetovnih igrah

Celovec, 24. 6. 2018
Od 21. do 24. junija so v Celovcu potekale svetovne igre za mlade, imenovane United World Games. Tako kot že zadnjih nekaj let je tudi na letošnji izvedbi na igrah sodelovalo okrog 10.000 mladih športnikov iz več kot 40 držav sveta. Svoje športne sposobnosti so predstavili in preizkusili v dvanajstih različnih panogah in sicer v atletiki, bowlingu, hokeju na travi, hokeju v dvorani, košarki, nogometu, odbojki, orientaciji, plavanju, rokometu, rugbyju in tenisu.

Med tako številčno udeležbo je sodelovala tudi ekipa naših bodočih šampionov. Kljub temu, da so sodelovanja na tako velikih tekmovanjih za njihove starostne kategorije zelo redka, se niso ustrašili pomembnosti tekmovanja, ter se odlično odrezali in okrog 30-krat povzpeli na zmagovalne stopničke.

Ker na spletu še ni objavljenih uradnih rezultatov, jih bomo objavili takoj, ko bo možno. Do takrat pa se lahko pozabavate v ogledu fotogalerije s tekmovanja, ki je bilo za naše mlade šampione zelo uspešno. Ob številnih zasluženo osvojenih odličjih, so mnogi krepko izboljševali tudi osebne rekorde in s tem dokazali, da so bili ravno na največjem letošnjem tekmovanju v najboljši formi. 

uwg_ekipa

FOTOGALERIJA

SOCIALNA OMREŽJA
Če vam je vsebina všeč, jo »všečkajte« ali objavite na FaceBook-u.

Ostale novice

 

© Atletsko društvo Štajerska Maribor in